243870720_2960404147531393_2751951369815745596_n
Mogelijkheden
Mogelijkheden
by Garden Innovations
Home » Mogelijkheden

Ontwerp

Een creatief tuinontwerp dat bij je past

Elke Garden Innovations tuin is uniek. Jouw wensen vormen het vertrekpunt van ons ontwerp. We vinden het leuk je te inspireren, nieuwe ideeën aan te dragen en met originele oplossingen te komen om je tuin helemaal aan jullie gebruik en beleving aan te passen en een sfeervolle uitstraling mee te geven waar je nog jaren van geniet.

We nemen uitgebreid de tijd om dit samen met je door te nemen en te komen tot een mooie, onderhoudsvriendelijke en duurzame tuin. Je werkt altijd direct samen met de tuinontwerper zelf. Onze informele manier van werken zorgt ervoor dat we snel kunnen schakelen en flexibel kunnen inspelen op je wensen. Benieuwd naar tuinen die onze handtekening dragen? We laten je graag ons portfolio zien.

Aanleg

Aanleg van sfeervolle, duurzame tuinen

Meer dan dertig jaar ervaring in het vak verzekert je van een tuin waar je jarenlang van kunt genieten. Kwaliteit en duurzaamheid zijn het vertrekpunt van onze projecten. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van douglashout. Deze spar is bijna net zo duurzaam als hardhout, maar goedkoper, lichter en beter te verwerken.

Niet alleen de keuze van materialen is van groot belang, ook de manier van aanleggen bepaalt in belangrijke mate de levensduur van je tuin. We werken met een vast netwerk van ervaren vakmensen die trots zijn op het werk dat ze doen. Jouw tuin is ons visitekaartje. De sfeer die we samen met jou in je tuin tot uiting brengen moet de tand des tijds kunnen doorstaan. Daarom kiezen we voor de beste materialen met een lange levensduur en kleurechtheid.

Materialen

Inspiratie voor bijzondere materialen en toepassingen

Creatie en innovatie zijn onze passie. We zijn altijd op zoek naar bijzondere toepassingen. Trends van de afgelopen tijd zijn onder meer stijlvolle buitenkeukens en duurzaam meubilair, het opkweken eigen groente- en fruit, het toepassen van ecologische materialen en ornamenten, en het gebruik van buitenschilderijen en andere outdoor kunst.

Ook de vraag naar onderhoudsvrije toepassingen groeit gestaag, zoals chique kunststof schuttingen en gebruik van duurzame keramische tegels. Deze toepassingen waar je zelf waarschijnlijk minder snel aan zou denken, kunnen een extra beleving aan je tuin geven. Wat te denken van prachtige waterpartijen, programmeerbare sproei-installaties, lichtarchitectuur, outdoor WIFI-access points en audio-voorzieningen. Laat u inspireren door Garden Innovations!

× Hoe kunnen wij u helpen?